Contact

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van wandelcoaching  of ben jij geïnteresseerd in een intake gesprek? Dan hoor ik graag van je wanneer je tijd hebt voor een vrijblijvend kopje koffie? Ik zou het fijn vinden als je dan een mailtje stuurt naar info@stapnaarbuiten.nl.

 

“Wacht niet te lang, het leven heeft namelijk veel meer te bieden dan we er nu uithalen” 

 

“Roselien heeft een prettige persoonlijke aanpak tijdens haar wandelingen. Ze weet je gedachten te ordenen door de juiste vragen te stellen en ze luistert zonder oordeel. Ze gaat pragmatisch te werk. Roselien laat zien welke invloed je hebt om sturing te geven aan je leven. Zij heeft een nuchtere frisse blik en werkt enorm inspirerend!”

Marjolein uit Delft

“Roselien als wandelcoach heb ik veel baat bij vooral nu ik vanwege ernstige ziekte zit  in een traject bij de chirurg voor stoma. Daar komt veel bij kijken en je kan niet altijd bij vriendin of vriend terecht. Zij kan me mentaal stuk vooruit helpen en daarbij ook stuk fysiek helpen door te wandelen. Ze weet goed dingen te filteren om er over te praten op het mentale, fysieke en daar op te bouwen. laatst had ik het heel moeilijk maar kon door een goed gesprek weer verder. Met een wandeling erbij is dat helemaal goed. Eerlijk gezegd beter dan een psychologe. Tenminste dat vind ik. Ik heb er in ieder geval baat bij.

Hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Wandelen in de buitenlucht en een goed gesprek met iemand die weet waarmee ze bezig is en je mentaal en fysiek bezig en het is in ontspannende sfeer! “

Monique uit Heerlen